-
BIST 100
15969,15%-1,96
-
DOLAR
44,18% 0,15
-
EURO
50,60% -0,65
-
GRAM ALTIN
7211,50% 0,08
-
Ç. ALTIN
11762,72% 0,00
Balya da Terminal Ve İtfaiye İstasyonunda Sona Gelindi
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Balya ilçesine inşa edilen güvenli, modern, konforlu ve son teknolojik donanımlara sahip otobüs terminali ve itfaiye istasyonunda sona gelindi. Balya Belediye Başkanı Organ Gaga, “Büyük bir eksililiğimiz giderili
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Balya ilçesine inşa edilen güvenli, modern, konforlu ve son teknolojik donanımlara sahip otobüs terminali ve itfaiye istasyonunda sona gelindi. Balya Belediye Başkanı Organ Gaga, “Büyük bir eksililiğimiz gideriliyor, bundan dolayı da Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Balya ilçesine inşa edilen; güvenli, modern, konforlu ve teknolojik donanımlara sahip otobüs terminali ile yine son teknoloji ile donatılmış itfaiye istasyonunda sona gelindi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, “ Balıkesir Geleceğe Taşınıyor” projesi kapsamında modern bir yüze kavuşturduğu otobüs terminallerine Balya İlçesi’ni de eklemişti. Aynı zaman da ilçede meydana gelebilecek yangın ve afet olaylarına anında müdahale edebilmek için itfaiye araçlarına uygun son sistem garajı olan yeni itfaiye istasyonu da inşa ediliyor. Balya’nın Kocacami Mahallesi’nde bin 104 metrekaresi kapalı olan toplam 4 bin 569 metrekarelik alanda ilçenin hem itfaiye hem de otobüs terminali ihtiyacını karşılayacak tesisin inşaatında sona gelindi. Güvenli, modern, konforlu ve teknolojik donanımlı olarak projelendirilen terminal ve yine son teknoloji ile donatılan itfaiye istasyonunun inşaatı kısa bir süre içerisinde hizmete başlayacak.

ORHAN GAGA’DAN
BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR
Terminal ve itfaiye binalarının Balya’da önemli bir eksiklik olduğuna dikkat çeken Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, “İnşaatın maliyetini Büyükşehir Belediyemiz karşılıyor. Bundan dolayı da biz büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz” dedi.
TAM DONANIMLI İTFAİYE İSTASYONU
Toplam 512 metre kare olarak planlanan itfaiye istasyonunda; amir odası, santral ve dinlenme odası, eğitim salonu, bakım onarım garajı, mutfak, yatakhane, mescit banyo, wc ve teknik hacimler gibi ihtiyaç programına uygun mekanlar bulunuyor.

MODERN TERMİNAL
592 metrekareli tek katlı olarak planlanan terminal binasında; bekleme alanı, beş adet bilet satış ve deposu, idari ofis, zabıta, emanet odası, revir, bay-bayan mescit ve abdesthane, bebek bakım odası, revir, bay-bayan wc dışında bağımsız girişe ve açık oturma alanına sahip kafeterya birimleri bulunuyor.
Balıkesir HABERİ
AKP DÖNEMİNDEN KALAN YÖNETİCİLER YÜZÜNDEN, HAKAN ŞEHİRLİ ZORDA
Balıkesirspor Adım Adım Amatör Kümeye Mi?
Şap'a Oturduk!
8 Gündür Kayıptı, Acı Haber Geldi
GELECEĞİN HUKUKÇULARI İNFAZI YERİNDE ÖĞRENDİ
Balıkesirspor’da kriz derinleşiyor: Hoca da kaçtı!
Erdek Kapıdağ’da Aramalar 6. Gününde: Gözaltına Alınan Sevgili ve Arkadaşı Adli Kontrolle Serbest
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nde emekçiler için ücretsiz ulaşım sona eriyor.
Balıkesir Erdek’te Kayıp Elif Kumal’dan 3 Gündür Haber Alınamıyor
GENELDE ÖZGÜR, YERELDE ÖZGÜR!
BABANA DEĞİL, YARDIMCINA BAK MESUT!
Balya Kadıköy Mesire Alanı açıldı
Karesi’de 1300’e Yakın Yapı Usulsüz! Belediye Uygulamaları Tepki Çekiyor
Akın: “Kuvayımilliye Şehri’ne İstiklal Madalyası yakışır”
KARESİ’NİN MİRASYEDİ BAŞKANI: HAZIRA DAĞ DAYANMAZ!
Kırmızılar Köyü’nde Rant ve Kaçak Yapı İddiası: İmarsız Tarlalara Elektrik ve Konutlar!
600 Milyon Borç Tartışması: Mesut Akbıyık Şeffaflık Sınavını Geçebildi mi?
BAŞKAN AKIN’A YÖNELİK BÜYÜK SABOTAJ!
Büyükşehir’in Yaz Spor Okulları’na yoğun ilgi
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi plaj voleybolu severleri unutmadı
Uluslararası 6. Balıkesir Aromaterapi Festivali coşkuyla başladı
Balıkesir Büyükşehir İtfaiyesi’nden bölge yangınlarına güçlü destek
BASKİ Çevre Kirliliğinin Önüne Geçiyor
Balıkesir, Kaz Dağları Bisiklet Dostluk Sürüşü’nde buluşuyor
Büyükşehir’den trafiği rahatlatan çalışma
Minderde zafer Büyükşehir’in! Genç sporcular 14 madalya kazandı
Bilimin ışığında güçlü bir Balıkesir
Mobil KETEM Tırı Erdek’te hizmet vermeye başladı
Büyükşehir denizleri hayalet ağlardan arındırıyor
Büyükşehir’den İda Madra Jeopark Müzesi ve Akbaş Etnografya Müzesi’ne Teknik Gezi
Yükleniyor



