-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
BURHANİYELİLER KENT LOKANTASINA KAVUŞTU
Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, bir projesini daha hayata geçirdi. Burhaniyeliler Kent Lokantasına kavuştu.
BURHANİYELİLER KENT LOKANTASINA KAVUŞTU
Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, bir projesini daha hayata geçirdi. Burhaniyeliler Kent Lokantasına kavuştu.
CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Refik Gündoğan, Gömeç Belediye Başkanı Melih Bağcı, Manyas Belediye Başkanı Ahmet Duru, Edremit Belediye Başkan Vekili Nevin Sayman, Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Cavit Cebeci, Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Canlı, Burhaniye Belediye Başkan Yardımcıları, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Burhaniye İlçe Koordinatörü Murat Yazgan, CHP Burhaniye İlçe Başkanı Aylin Yıldırım, Burhaniye Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, basın mensupları ve halkın katıldığı açılışa Burhaniyeliler yoğun ilgi gösterdi. İlk gün 1000 kişilik yapılan yemek, açılışa özel ücretsiz olarak vatandaşlar ile buluştu.
Burhaniye Belediyesi Kent Lokantası’nın hizmete açılması ile birlikte vatandaşlara uygun fiyatlı, sağlıklı, doyurucu bir öğüne erişmesini sağlanırken; yerel üreticiden alınan malzemelerle beraber hem üretici desteklenmeye hem de onlardan alınan sağlıklı gıdalar, hünerli ellerle vatandaşlara doyurucu sıcak yemek olarak sunulmaya başlandı.
Geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşların yanında olmak için art arda hizmetlerini sıralayan Burhaniye Başkanı Deveciler bundan 1 ay önce hizmete sunulan Halk Market açılışında müjdesini verdiği Kent Lokantasını da Burhaniyeliler ile buluşturdu.
Açılışta konuşan Başkan Deveciler, “Sevgili hemşerilerim, sevgili Burhaniyeliler, bu kapıdan girince içeride rant yok, rantçılık yok, partizanlık yok bu kapıdan giren bana ait olanı almaya geldim diye giriyor. İyi yönetilemeyen bir gelir dağılımı ve bunun altında ezilen toplumun büyük kısmı diyor ki; ‘Burhaniye Belediyesi bu projelere vesile oldu ben hakkımı almaya geldim.’ O bakımdan Kent Lokantası emeklinin onurudur, öğrencinin onurudur, işsizin onurudur. On binlerce Burhaniyeli hemşerimin hakkını almaya geldiği yerdir” dedi.
Burhaniye Kent Lokantası hafta içi saat 12.00 ile 15.00 saatleri arasında hizmet verecek olup, üç çeşit sıcak yemek 85 TL fiyat ile vatandaşlarla buluşacak.
AKP DÖNEMİNDEN KALAN YÖNETİCİLER YÜZÜNDEN, HAKAN ŞEHİRLİ ZORDA
Balıkesirspor Adım Adım Amatör Kümeye Mi?
Şap'a Oturduk!
8 Gündür Kayıptı, Acı Haber Geldi
GELECEĞİN HUKUKÇULARI İNFAZI YERİNDE ÖĞRENDİ
Balıkesirspor’da kriz derinleşiyor: Hoca da kaçtı!
Erdek Kapıdağ’da Aramalar 6. Gününde: Gözaltına Alınan Sevgili ve Arkadaşı Adli Kontrolle Serbest
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nde emekçiler için ücretsiz ulaşım sona eriyor.
Balıkesir Erdek’te Kayıp Elif Kumal’dan 3 Gündür Haber Alınamıyor
GENELDE ÖZGÜR, YERELDE ÖZGÜR!
BABANA DEĞİL, YARDIMCINA BAK MESUT!
Balya Kadıköy Mesire Alanı açıldı
Karesi’de 1300’e Yakın Yapı Usulsüz! Belediye Uygulamaları Tepki Çekiyor
Akın: “Kuvayımilliye Şehri’ne İstiklal Madalyası yakışır”
KARESİ’NİN MİRASYEDİ BAŞKANI: HAZIRA DAĞ DAYANMAZ!
Kırmızılar Köyü’nde Rant ve Kaçak Yapı İddiası: İmarsız Tarlalara Elektrik ve Konutlar!
600 Milyon Borç Tartışması: Mesut Akbıyık Şeffaflık Sınavını Geçebildi mi?
BAŞKAN AKIN’A YÖNELİK BÜYÜK SABOTAJ!
Büyükşehir’in Yaz Spor Okulları’na yoğun ilgi
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi plaj voleybolu severleri unutmadı
Uluslararası 6. Balıkesir Aromaterapi Festivali coşkuyla başladı
Balıkesir Büyükşehir İtfaiyesi’nden bölge yangınlarına güçlü destek
BASKİ Çevre Kirliliğinin Önüne Geçiyor
Balıkesir, Kaz Dağları Bisiklet Dostluk Sürüşü’nde buluşuyor
Büyükşehir’den trafiği rahatlatan çalışma
Minderde zafer Büyükşehir’in! Genç sporcular 14 madalya kazandı
Bilimin ışığında güçlü bir Balıkesir
Mobil KETEM Tırı Erdek’te hizmet vermeye başladı
Büyükşehir denizleri hayalet ağlardan arındırıyor
Büyükşehir’den İda Madra Jeopark Müzesi ve Akbaş Etnografya Müzesi’ne Teknik Gezi
Yükleniyor



