-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,29% 0,04
-
EURO
51,12% -0,16
-
GRAM ALTIN
6707,84% 1,30
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00
Dursunbey OSB'de İlk Fabrika Ruhsat Aldı
Balıkesir'de Ülke ve ekonomisine katkı sağlayacak olan Dursunbey Organize Sanayi Bölgesinde yapımı tamamlanan fabrikalardan ilki üretim için ruhsatını aldı.
Balıkesir'de Ülke ve ekonomisine katkı sağlayacak olan Dursunbey Organize Sanayi Bölgesinde yapımı tamamlanan fabrikalardan ilki üretim için ruhsatını aldı.
Balıkesir'de Ülke ve ekonomisine katkı sağlayacak olan Dursunbey Organize Sanayi Bölgesinde yapımı tamamlanan fabrikalardan ilki üretim için ruhsatını aldı. Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan"> Ramazan Bahçavan, sosyal medya hesabından mutluluğunu paylaştı.Dursunbey'de yaşanan işsizlik ve göç sorununu engellemek amacı ile Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan tarafından projelendirilen Organize Sanayi Bölgesinde fabrikalar üretim için gün saymaya başladı.
İlk etapta toplam 1020 dönüm üzerine kurulan Dursunbey Organize Sanayi Bölgesi, 4. derece teşviklerle yatırımcılara cazip fırsatlar sunarken, 1. Etapta yer alan 35 parselin tamamı yatırımcılara tahsis edildi. Bu fabrikalardan birisi olan ve süt sektöründe faaliyet gösteren firma aynı zamanda ilk fabrika oldu. Konu hakkında sosyal medya hesabından 'Hayaller ve Gerçekler' başlığı ile paylaşım yapan Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan; "Yıllardır hayalini kurduğumuz, hayalimizin peşinden giderek, güzeller güzeli İlçemize kazandırdığımız Dursunbey Organize Sanayi Bölgesinde ilk çalışma ruhsatını kestik. Süt ve Süt ürünlerini işleyerek iç pazar ve Dünya'ya ihracat yapacak olan firma, bölgemizdeki süt üreticilerine de gelir kapısı olacak. Önümüzdeki günlerde üretime başlayacak olan firmanın sahibi Ali Ceylan'a ruhsatını teslim ettik. Rabbim bereketli kazançlar versin. Ülke ekonomimize ve İlçemize hayırlı olsun"dedi.Yılbaşı itibari ile üretime başlayacak olan fabrika, bölgede bulunan süt üreticilerinden yüklü miktarda süt toplayacak.
Balıkesir HABERİ
AKP DÖNEMİNDEN KALAN YÖNETİCİLER YÜZÜNDEN, HAKAN ŞEHİRLİ ZORDA
Balıkesirspor Adım Adım Amatör Kümeye Mi?
Şap'a Oturduk!
8 Gündür Kayıptı, Acı Haber Geldi
GELECEĞİN HUKUKÇULARI İNFAZI YERİNDE ÖĞRENDİ
Balıkesirspor’da kriz derinleşiyor: Hoca da kaçtı!
Erdek Kapıdağ’da Aramalar 6. Gününde: Gözaltına Alınan Sevgili ve Arkadaşı Adli Kontrolle Serbest
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nde emekçiler için ücretsiz ulaşım sona eriyor.
Balıkesir Erdek’te Kayıp Elif Kumal’dan 3 Gündür Haber Alınamıyor
GENELDE ÖZGÜR, YERELDE ÖZGÜR!
BABANA DEĞİL, YARDIMCINA BAK MESUT!
Balya Kadıköy Mesire Alanı açıldı
Karesi’de 1300’e Yakın Yapı Usulsüz! Belediye Uygulamaları Tepki Çekiyor
Akın: “Kuvayımilliye Şehri’ne İstiklal Madalyası yakışır”
KARESİ’NİN MİRASYEDİ BAŞKANI: HAZIRA DAĞ DAYANMAZ!
Kırmızılar Köyü’nde Rant ve Kaçak Yapı İddiası: İmarsız Tarlalara Elektrik ve Konutlar!
600 Milyon Borç Tartışması: Mesut Akbıyık Şeffaflık Sınavını Geçebildi mi?
BAŞKAN AKIN’A YÖNELİK BÜYÜK SABOTAJ!
Büyükşehir’in Yaz Spor Okulları’na yoğun ilgi
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi plaj voleybolu severleri unutmadı
Uluslararası 6. Balıkesir Aromaterapi Festivali coşkuyla başladı
Balıkesir Büyükşehir İtfaiyesi’nden bölge yangınlarına güçlü destek
BASKİ Çevre Kirliliğinin Önüne Geçiyor
Balıkesir, Kaz Dağları Bisiklet Dostluk Sürüşü’nde buluşuyor
Büyükşehir’den trafiği rahatlatan çalışma
Minderde zafer Büyükşehir’in! Genç sporcular 14 madalya kazandı
Bilimin ışığında güçlü bir Balıkesir
Mobil KETEM Tırı Erdek’te hizmet vermeye başladı
Büyükşehir denizleri hayalet ağlardan arındırıyor
Büyükşehir’den İda Madra Jeopark Müzesi ve Akbaş Etnografya Müzesi’ne Teknik Gezi
Yükleniyor



